Žaliosios salotos su migdolais

Šviežios, gaivios, sodrios, traškios – tikra vasaros atgaiva ir maistinių medžiagų porcija.

Reikalingi produktai:

  • Špinatų lapeliai: sauja;
  • Gražgarstės: sauja;
  • Salotų lapeliai: sauja;
  • Saulėgrąžų ar kitų daigų:sauja;
  • Agurkas: 1 vnt;
  • Juodosios alyvuogės: 35 g;
  • Migdolų (ar kitų mėgiamų riešutų): 50 g.

Migdolus pakepiname viename šaukšte aliejaus (galima ir sausai, bet su aliejum jie būna minkštesni). Agurką nulupame ir supjaustome griežinėliais. Į lėkštę dedame žalumynų lapelius ir daigus, ant viršaus išdėliojame agurkus, alyvuoges ir riešutus.

Labai tinka su kreminiu avokadų padažu ar tahinio ir citrinų padažu.

Padažus galima patiekti šalia atskirame indelyje arba gražiai užpilti ant paruoštų salotų.

 

SKANAUS!

 

atgal į Receptai

Naujienos

2018-12-01
Gruodžio 26-28 d. Vilniuje, Dvasinės kultūros centre "Shri Prakash Dham"
2018-11-30
"Joga apie kūną, protą ir sielą. Satsangai 3" jau keliauja į knygynus!
2018-10-18
Vyks įvairūs renginiai, individualūs susitikimai su Mokytoju.