Gaivus čatnis su špinatais

Pavasariškai gaivus ir lengvas. Bet kokiam patiekalui suteiks atgyjančios gamtos dvelksmą.

Išeiga: 3 porcijos

Reikalingi produktai:

  • Salierų stiebai: 160 g
  • Špinatų: 50 g
  • Imbiero šaknies (smulkintos) arba krienų: 1 v.š.
  • Medaus: 1 - 2 a.š.
  • Alyvuogių aliejaus: 60 ml
  • Vandens: 100 ml
  • Čija (ispaninio šalavijo) sėklų: 2 a.š.
  • Pusės citrinos arba 1 laimo sulčių

Reikalingi prieskoniai:

  • Druskos: 2/3 a.š.
  • Juodųjų pipirų (maltų): 1/3 a.š.
  • Asafetidos: 1/3 a.š.
  • Kepinto kumino (malto): 1/2 a.š.
  • Mėtų (džiovintų): 1 v.š.

Salierų stiebus susmulkiname, viską sutriname smulkintuvu ir galime skanauti.

 

SKANAUS!

 

atgal į Receptai

Naujienos

2018-12-01
Gruodžio 26-28 d. Vilniuje, Dvasinės kultūros centre "Shri Prakash Dham"
2018-11-30
"Joga apie kūną, protą ir sielą. Satsangai 3" jau keliauja į knygynus!
2018-10-18
Vyks įvairūs renginiai, individualūs susitikimai su Mokytoju.